На базі факультету інформаційних технологій НУБіП розпочато он-лайн навчання студентів міжкафедральних навчальних лабораторій

11 вересня 2018 року

     Минулого навчального року на факультеті відпрацьовані технології дистанційного навчання для студентів спеціальності «Інженерія програмного забезпечення» Рівненського коледжу. У цьому так навчатися виявили бажання і студенти, які завершили навчання за спеціальністю «Комп’ютерна інженерія» у Бережанському коледжі.

     Зазнали змін і самі технології проведення занять. Тепер вони проводяться одночасно для студентів заочної форми на базі університету та відокремлених підрозділах. Тож викладач одночасно працює з двома групами студентів.
    Для цього було обладнано навчальну аудиторію, технічне та програмне забезпечення якої дає можливість вести он-лайн трансляцію, забезпечувати спілкування зі студентами віддаленої аудиторії, демонструвати слайди презентації, реальну роботу програмних продуктів з проектування та розробки комп’ютерних систем.

     Процес дистанційного навчання технічно та методично забезпечує кафедра інформаційних і дистанційних технологій та центр дистанційних технологій навчання, зокрема доцент Мокрієв М.В. та асистент Якобчук О.В. Навчальні дисципліни, які викладаються в он-лайн режимі, супроводжуються електронними навчальними курсами на навчальному порталі університету. Кожний студент отримує доступ до курсу і працює з його матеріалами у дистанційному режимі до початку сесії. Студенти ІТ-спеціальностей, які мають достатній рівень самоосвітньої компетентності, добре справляються з поставленими завданнями і демонструють відповідний рівень успішності.

Олена Глазунова,
декан факультету інформаційних технологій
Максим Мокрієв,
керівник центру дистанційних технологій навчання 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook