Першокурсників спеціальностей «Професійна освіта» та «Педагогіка вищої школи» на гуманітарно-педагогічному факультеті посвячено у студенти НУБіП Україини

3 вересня 2018 року

31 серпня колектив гуманітарно-педагогічного факультету радо зустрічав поповнення – вчорашніх абітурієнтів, а сьогодні вже студентів НУБіП України, серед яких були і першокурсники кафедри педагогіки у кількості 97 осіб, що навчатимуться за спеціальностями «Професійна освіта» та «Педагогіка вищої школи» на денній та заочній формі навчання.

Першокурсників та їх батьків щиро привітав декан факультету Василь Шинкарук. Василь Дмитрович звернувся з подякою до студентів за те, що вони обрали наш університет та дав необхідні настанови щодо майбутнього навчального процесу та студентського життя.

Приєднався до привітань і радник ректора НУБіП України Іван Чиж, який нещодавно долучився до колективу гуманітарно-педагогічного факультету та є доцентом кафедри журналістики та мовної комунікації. Іван Сергійович побажав студентам наснаги та наполегливості у опануванні нових знань.

Після святкової посвяти першокурсники кафедри педагогіки познайомилися з колективом кафедри та наставниками академічних груп: Лесею Миколаївною Маценко («Професійна освіта»), Вікторією Аркадіївною Кручек («Професійна освіта СТ») та Оксаною Вікторівною Васюк («Педагогіка вищої школи»).

Завідувач кафедри педагогіки Руслан Сопівник ознайомив студентів з широкими можливостями їх самореалізації під час навчання у НУБіП України, історією кафедри та детально розповів про всі аспекти навчання, які цікавили студентів та програму проведення Дня Знань.

Кафедра педагогіки радо вітає першокурсників у своїй родині!

Асистент кафедри педагогіки
Наталія Варивода

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook