Першокурсники спеціальності «Туризм» прийняли урочисту присягу студента НУБіП України

31 серпня 2018 року

 

 

     У навчально-науковому інституті післядипломної освіти відбулася урочиста посвята першокурсників спеціальності «Туризм».

   З вітальним словом і настановами до першокурсників звернулася директор інституту Марія Кулаєць, побажавши їм успішного навчання, самореалізації, розкриття творчого потенціалу та закликала студентів з користю витрачати час студентських років. Марія Михайлівна зазначила, що обрана спеціальність набуває все більшого значення для соціально-економічного розвитку нашої країни, а ринок праці у сфері туризму переживає справжній "кадровий голод".

     До привітань долучилася заступник директора ННІ післядипломної освіти Тереза Микицей, окресливши перспективи, які відкриваються перед активними студентами та побажала терпіння батькам. Вона зауважила, що туризм сьогодні є однією з найперспективніших та найдинамічніших галузей, а праця в туристичній сферіне рутинна і одноманітна, а цікава та різнобічна.
     До привітань долучилась і випускова кафедра, яка співпрацює з провідними вітчизняними організаціями, що надають послуги у сфері туризму, туристичними операторами Болгарії, Туреччини та інших країн. Відповідно до укладених договорів про співпрацю, є можливість брати участь в обміні студентами, проходити стажування та практичне навчання.

     Студенти спеціальності «Туризм» урочисто склали присягу студента Національного університету біоресурсів і природокористування України та отримали студентські квитки і залікові книжки.

Ірина Кудінова,
доцент кафедри аграрного консалтингу і туризму

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook