Студенти-міжнародники: враження про університет

30 липня 2018 року

 Артемчук Єлизавета. Закінчивши перший курс спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» в НУБіП України, я без перебільшення можу сказати, що це один з найкращих закладів вищої освіти України. Викладачі віддаються повністю своїй роботі й дають нам – студентам – не лише знання, вони формують нашу модель бачення світу і його проблем. Після лекції чи то семінару ти відкриваєш щось нове не лише про події, їх наслідки і закономірності глобальних змін, ти відкриваєш щось нове у собі. 

Рік пролетів так швидко і озираючись назад, розумієш, що стала мудрішою. І перепони, які здавалися важкими, з легкістю готова подолати. А все завдяки нашим викладачам, які зрощують в кожному студенті паросток знань. Я пишаюся тим, що є студенткою НУБіП України і маю шанс спілкуватися та навчатися у таких досвідчених професорів. 
 
 
Бажаю і Вам, абітурієнтам, приєднатися до нашої дружньої студентської родини. Якщо Ви хочете знайти себе, знайти відповіді на питання, що хвилюють, бажаєте здобути якісні знання європейського зразка, то Вам варто вступати до НУБіП України. 
 
Інтерв’ю провела 
куратор Людмила Лановюк
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook