Учасники Всеукраїнського зльоту юних дослідників-природознавців в гостях у агробіологічного факультету

1 липня 2018 року

    У середині червня Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді МОН України організував Всеукраїнський зліт юних дослідників-природознавців. У його межах НУБіП відвідали понад 60 талановитих учнів зі всієї України. До цього заходу агробіологічного факультету долучились і співробітники кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва ім. О.І. Душечкіна і компанія «Агрілаб».

     Молоді дослідники ознайомились із напрямами діяльності кафедри, її матеріально-технічною базою, відвідали спільну навчальну лабораторію кафедри та компанії «Агрілаб», де дізналися про можливості навчального проекту «Agrіstart» та перспективи працевлаштування агрономів за освітньою програмою «Агрохімія і ґрунтознавство».

      Учні виявляли інтерес до можливостей цієї сфери діяльності, активно обговорювали сучасний агрохімсервіс у рослинництві та можливі шляхи своєї реалізації за цим фахом.

     Дякуємо колективу Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді МОН України за співпрацю та запрошуємо його вихованців до нас на навчання.

Надія Бордюжа,
доцент кафедри агрохімії та якості продукції
рослинництва ім. О.І. Душечкіна 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook