Вчені факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК доповіли на Міжнародній конференції-виставці АгроЕкологія-2018

13 червня 2018 року

     Міжнародна науково-практична конференція «Агроекологічні аспекти виробництва та переробки продукції сільського господарства», на яку спікерами були запрошені вчені факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Національного університету біоресурсів і природокористування України Любомир Хомічак, Владислав Сухенко, Юлія Слива, Наталя Мєдвєдєва, Людмила Тищенко та аспірант Тетяна Розбицька, відбувся цими днями у Запорізькій області.

     Колектив кафедри стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції на чолі з її завідувачем Владиславом Сухенком представив змістовно наповнені цікаві, наукові доповіді на пленарному засіданні конференції та були відмічені відповідними дипломами.

     Усі дні конференції «АгроЕкологія–2018» були сповнені жвавими науковими дискусіями та обговореннями. Загалом впродовж конференції було зроблено понад 20 доповідей, над якими дискутували фахівці та фермери з різних областей України.

 

 

     Дякуємо організаторам за надану можливість взяти участь у науково-практичній конференції, яка запам’яталася бездоганною організацією, толерантністю і підтримкою дослідницьких ініціатив. Формат конференції має колосальні можливості для обміну думок, розширенню особистих контактів науковців і надихає пізнавати самобутність української науки у світовому контексті. До речі, захід був корисний і в профорієнтаційному аспекті – двоє учасників відтепер стануть студентами заочної форми навчання НУБіП.

 

 

     В якості побажань організаторам, хочемо запропонувати зробити дану конференцію регулярним заходом для обміну науковими досягненнями та досвідом між науковцями і фахівцями галузі.

Тетяна Розбицька

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook