Завершується навчальна практика з дисципліни "Ветеринарна фармакологія": підводимо підсумки

31 травня 2018, 15:45

Останній тиждень весни є до того ж останнім тижнем з навчальної практики з дисципліни "Ветеринарна фармакологія" для студентів 3-го курсу факультету ветеринарної медицини.

Програмою навчальної практики передбачено закріплення теоретичних надбань та практичних навичок  у студентів згідно матеріалу, викладеного на лекційних та лабораторних заняттях. Отже, підводимо підсумки.

Заготівля рослинної сировини, оформлення за вимогами та захист гербарію були обов'язковим елементом навчальної практики. 

Цікавим та пізнавальним для студентів був аналіз сучасного фармацевтичного ринку ветеринарних препаратів в Україні.

Допомога у благоустрою "Фітоцентру" НУБіП України та забезпечення рослинною сировиною навчального процесу на кафедрі фармакології та токсикології - не менш актуальне!

Особливою родзинкою цьогоріч навчальної практики з дисципліни "Ветеринарна фармакологія" були екскурсії до науково-виробничої фірми "Бровафарма".

Так, 30 травня, студенти 1-ї групи 3-го курсу були в захваті від побаченого на вітчизняному підприємтві світового рівня та вже звучали питання щодо  працевлаштування майбутніх випускників факультету саме тут!

Колектив кафедри фармаколології та токсикології на чолі завідувача проф. В.Б. Духницького щиро вдячний керівництву  НВФ "Бровафарма" за підтримку та сприяння у проведенні екскурсій, а також деканату факультету ветеринарної медицини за забезпечення транспортом.

Ірина Деркач

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook