Нова освітня програма «Цифрова економіка»

8 травня 2018 року

Факультет інформаційних технологій  Національного університету біоресурсів і природокористування України започатковує навчання бакалаврів за  освітньою програмою «Цифрова економіка» спеціальності 051 «Економіка» галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки».

 
Освітня програма спрямована  на набуття загальних і професійних цифрових компетенцій, дає можливість поглиблено вивчити комплекс технологій, продуктів та процесів, що забезпечують обчислювальні, телекомунікаційні та мережеві можливості на цифровій основі та дослідження процесів розвитку цифрової економіки для суспільного та корпоративного секторів, опанування  методів цифрової трансформації бізнес-процесів, дає можливість будувати та впроваджувати цифрові бізнес-моделі. Програма передбачає отримання знань і практичного досвіду в області прийняття управлінських рішень при цифровий трансформації економіки на основі вивчення механізмів розвитку цифрової економіки, цифрових смарт-технологій, цифрової безпеки, аналітики великих даних, цифрових глобальних комунікацій, цифрових розподілених реєстрів, інтелектуальних систем та цифрового моделювання. 
 
На майбутніх студентів чекають виняткові можливості навчання в найбільшому університеті України зі 120-річною історією, який входить до ТОП-10 кращих ЗВО України. 
 
Сьогодні Україна знаходиться на унікальному етапі розвитку, коли є шанс зробити так званий «цифровий стрибок» у ключових сферах економіки. З введенням цифрової економіки наші підприємства стануть більш конкурентоспроможними на зовнішньому ринку. Поки це вдається невеликій кількості підприємств в різних галузях виробництва. Тому держава приділяє велику увагу розвитку цифровізації народного господарства та суспільства. Кабінет міністрів України прийняв Концепцію розвитку цифрової економіки і суспільства України на 2018-2020 роки та затвердив план заходів щодо її реалізації. А отже попит на фахівців з цифрової економіки буде стрімко зростати.
 
Таким чином розвиток цифрової економіки є пріоритетним для України,  а тому запрошуємо вступників на нову освітню програму «Цифрова економіка», випускники якої зможуть працювати в багатьох сферах народного господарства, в урядових та комерційних структурах на посадах, пов’язаних з цифровізацією економіки та суспільства, зокрема на посадах  аналітика у сфері комп’ютерних комунікацій, менеджера у сфері інформатизації підприємства, менеджера з інформаційних технологій, аналітика комп'ютерних систем, ІТ-менеджера тощо.
 
 
Олена Глазунова,
декан факультету інформаційних технологій
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook