У гуртожитку №6 відбулися змагання на кращу спортивну пару

22 квітня 2018 року

За ініціативи студентської ради та підтримки адміністрації гуртожитку і факультету ветеринарної медицини у гуртожитку №6 було проведено змагання на кращу спортивну пару, присвячені 120-річу НУБіП України.
У змаганнях взяло участь 10 спортивних пар, які змагалися між собою 2 дні в 12 видах змагань.
У перший день спортивні пари змагалися з бігу на 1 км, футболу, стрибків з місця в довжину, піднімання гантелі, пресу, армреслінгу. Було море емоцій, переживань і перемог.

Одні вигравали в одних видах, інші - в інших видах змагань. За результатами першого дня трійка лідерів виглядала так:
3 - місце з результатом 45 балів посіли Василенко В.В. і Говорун Т.В.
2 - місце з результатом 50 балів посіли Марченко О.В. і Смакограй В.О.
1 - місце з результатом 54 бала посіли Суінов Р.О. і Кудрявцева О.Д.
Другий день змагань спортивні пари почали із шашок і продовжили волейболом, підтягуванням та віджиманням від перекладини,  присіданням, дартсом, а закінчили стрибками на скакалці.

Цей день змагань був напружений, кожна пара змагалась до кінця і не хотіла віддавати перемогу іншій, але переможцем могла бути тільки одна пара, яку з гордістю можна назвати НАЙКРАЩОЮ СПОРТИВНОЮ ПАРОЮ ГУРТОЖИТКУ №6.
Після підрахунку суддями очок за результатами двох днів змагань:
3 - місце з результатом 86 балів посіли студент 1 курсу гуманітарно-педагогічного факультету Василенко В.В. і студентка 1 курсу факультету ветеринарної медицини Говорун Т.В.
2 - місце з результатом 94 бали посіли студент 1 курсу гуманітарно-педагогічного факультету Марченко О.В. і студентка 2 курсу факультету ветеринарної медицини Смакограй В.О.
1 - місце з результатом 98 балів посіли студенти 1 курсу факультету ветеринарної медицини Суінов Р.О. і Кудрявцева О.Д.
На спортивному святі були присутні директор центру виховної роботи і соціальних питань Ржевський Г.М., директор студентського містечка Стецюк С.В. і заступник декана з виховної роботи факультету ветеринарної медицини Деркач С.С., які подякували за запрошення на таке чудове спортивне свято, побажали спортсменам не зупинятися на досягнутому та провели нагородження.

Всі спортсмени, які брали участь, були нагороджені грамотами і призами, а переможці отримали медалі, кубки і призи.
Дякуємо студентській раді, адміністрації гуртожитку та деканату факультету ветеринарної медицини за організацію на високому рівні такого змагання. Бажаємо їм успіхів в нелегкій роботі та організовувати більше нових цікавих заходів у гуртожитку.
Дякуємо вболівальникам, які знайшли час і прийшли підтримати своїх спортсменів.
І на останок хочеться подякувати самим учасникам, які знайшли в собі сміливість і взяли участь в таких нелегких, різноманітних видах змагань і дійшли до кінця. Головне не перемога, а участь. Ви вже найкращі!


Успіхів у спортивних досягненнях!!!
Ще раз вітаємо наших чемпіонів - НАЙКРАЩУ СПОРТИВНУ ПАРУ ГУРТОЖИТКУ №6 2017-2018 н.р. студентів 1 курсу факультету ветеринарної медицини Суінова Рустама Османовича і Кудрявцеву Олександру Дмитрівну.
 

Головний суддя змагань
Т. Савчук


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook