В ОБ”ЄКТИВІ – МЕТАЛУРГІЧНЕ ПІДПРИЄМСТВО НОВОГО ПОКОЛІННЯ «ІНТЕРПАЙП-СТАЛЬ»

19 квітня 2018 року

   Усвідомлюючи всю важливість практичних аспектів підготовки майбутніх фахівців-економістів, викладачі кафедри економіки підприємства ім. проф. І.Н. Романенка постійно знайомлять своїх студентів із діяльністю сучасних підприємств, які функціонують у різних сферах національної економіки.
Так, нещодавно, під час поїздки до м. Дніпро для участі у Всеукраїнській студентській олімпіаді, студенти спеціальності «Економіка підприємства» Василенко Євгеній та Павленко Яна зі своїм науковим керівником – д.е.н., проф. Рогач С.М. відвідали сучасне металургійне підприємство «ІНТЕРПАЙП-СТАЛЬ».


 

   Інтерес до цього підприємства обумовлюється, в першу чергу, тим, що це є перший металургійний завод, який побудований в Україні за останні півстоліття з загальним обсягом інвестицій 700 млн доларів. Окрім того, «ІНТЕРПАЙП-СТАЛЬ» – найбільший коплекс із виробництва круглої металевої заготовки у Східній Європі.

 

   Зважаючи на те, що майбутні фахівці-економісти, які отримують підготовку в нашому навчальному закладі вже під час навчання формують потенціал, який дозволить їм працювати в різних сферах національної економіки, відвідування металургійного гіганту стало ще одним практичним компонентом навчального процесу.

Доцент Мірзоєва Т.В. 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook