День відкритих дверей на економічному факультеті

29 березня 2018 року

День відкритих дверей: університет зустрів майже тисячу вступників шкіл з усіх регіонів України!

В університеті розпочався цикл Днів відкритих дверей. Першими до НУБіП завітали майже тисяча цьогорічних випускників шкіл. Така кількість гостей нас тільки радує, говорить ректор Станіслав Ніколаєнко. І школярів вона лякати не повинна, адже обсяг державного замовлення у нас один з найбільших в країні, і до того ж цього року зріс ще на 10%. 

29 березня 2018 року економічний факультет гостинно приймав у стінах факультету майбутніх вступників, їх батьків та гостей.
Презентував факультет декан Анатолій Діброва, який коротко розповів про історію факультету, який має нещодавно святкував свої 65 років, можливості навчання на факультеті, його зв’язки з іншими вузами, зарубіжними партнерами, співпрацю з радою роботодавців.

Декан зупинився на особливостях формування навчальних планів, спеціальностях і спеціалізаціях, які відповідають сучасним реаліям ринку праці, наявності додаткових курсів та гуртків, виїзних практичних заняттях, що забезпечують формування майбутнього спеціаліста.
Cеред основних переваг навчання на факультеті є те, що навчальні плани і програми підготовки адаптовано до вимог провідних університетів США та ЄС, значна частина викладачів пройшла стажування в закордонних університетах, викладання навчальних дисциплін може проводитись англійською мовою, здійснюється практична підготовка студентів на базі передових вітчизняних та зарубіжних підприємств в країнах ЄС, на факультеті створено потужну матеріально-технічну базу, є можливість отримати подвійний диплом за програмою підготовки магістрів в НУБіП України та одному з провідних університетів ЄС.

До привітання майбутніх студентів приєднався проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша. Він поділився спогадами про свій вибір професії і порадив випускникам старанно вчитись, оскільки вищий рівень освіти працівника забезпечує вищий ступінь і результативність його професійної активності, гарантії працевлаштування та достойної оплати праці. Проректор зазначив, що зміщення попиту на ринку праці в бік кваліфікованих високоосвічених працівників є однією з найбільш виразних ознак переходу до економіки, яка будується на основі знань.

Голова студентської організації університету, студентка економічного факультету 4 курсу 3 групи "Облік і оподаткування", Катерина Дювенжи у своїй доповіді розповіла про напрями роботи студентської організації та організацію дозвілля студентів факультету та університету. В заключному слові декан Анатолій Дмитрович подякував гостям за візит, побажав успіхів і ще раз запросив до навчання на економічному факультеті. А далі всі поділилися, як то кажуть, за інтересами: відправилися з завідувачами кафедр на екскурсії до обраних підрозділів. 

На День відкритих дверей НПП кафедри обліку та оподаткування прийняли 22 майбутніх абітурієнта. Зокрема, доцент кафедри Тетяна Миколаївна Слєсар провела детальну екскурсію для випускників СЗОШ №302 м.Києва Чуджаковської Дарини та Корнієнко Юлії.

     

Також, за запрошенням викладачів кафедри, на День відкритих дверей завітали 10 учнів випускних класів Еколого-природничого ліцею №116, м. Київ. На сайті ліцею ця подія теж знайшла відображення: http://eco116.at.ua/news/29_03_2018_den_vidkritikh_dverej_v_nubip_ukrajini/2018-03-29-594.

Майбутніх абітурієнтів ознайомили з особливостями вступу і навчання на економічному факультеті, презентували лабораторіі кафедри обліку та оподаткування, дали можливість кожному абітурієнту особисто відчути атмосферу, яка панує в нас, та на власні очі переконатись у правильності вибору навчального закладу та майбутнього фаху.
 

Бажаємо майбутнім студентам успіху при вступі до нашого ВНЗ!


Анатолій Шиш,

заступник декана економычного факультету

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook