Студенти факультету тваринництва та водних біоресурсів продемонстрували свої власні розробки

30 березня 2018 року

    Сьогодні аграрний бізнес не стоїть на місці та пропонує все нові і нові ідеї.

  На початку березня 2018 р. проходила Всеукраїнська аграрна виставка "Агропром" в м Дніпро, яка була присвячена новинкам і розробкам в сфері аграрного бізнесу України. Факультет тваринництва та водних біоресурсів на виставці презентували два студенти 4 курсу напряму підготовки «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» Антон Бутим і Дмитро Тяпкін, які є розробниками сайту Agromarket. За 3 дні виставки, сайт встиг зарекомендувати себе як відмінний вибір рішення проблем пов'язаних з тваринництвом і аграрним сектором в цілому. Велика кількість відвідувачів, в тому числі і закордонних, були приємно здивовані і залишилися зацікавлені у подальшій співпраці з нами і нашим університетом.

     Тож після повернення хлопців в університет ми вирішили поспілкуватися з ними.

   «Якщо сказати дуже просто – говорить один із розробників Антон Бутим, - то наш сайт може дати можливість допомоги не тільки дрібним фермерам і великим підприємствам, а й  створити додаткові робочі місця і додатковий заробіток фахівцям та майбутнім випускникам нашого університету, а також залучити інвесторів до нашої країни. Наш університет має можливість стати ядром і головним інформаційним джерелом в розвитку і підтримці аграрного сектору країни. Ми бачимо майбутнє в нашому проекті! Ідея нашого сайту, виникла на тлі того, що люди які вже займаються, або тільки хочуть розпочати ведення аграрного бізнесу, завжди потребують кваліфіковану допомогу фахівців і багато хто знаходить її на нашому сайті».

    «Алгоритм який з'єднує проблему і рішення цієї проблеми, - доповнює співрозмовника Тяпкін Дмитро, - складається з безлічі дій. В наш час і з нашими технологіями це, на нашу думку є не раціональним. Сьогодні основним джерелом інформації є інтернет, і з запуском сайту Agromarket, ми зробимо головний інформаційний портал, з великою базою фахівців і можливостей, для поліпшення аграрної сфери. Функціонал сайту дуже простий, що дає можливість будь-якій людині, з будь-якої точки країни без особливих труднощів вирішити своє питання».

Ярослав Костенко,

Голова Студентської організації факультету

тваринництва та водних біоресурсів

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook