День відкритих дверей: 10 переваг навчання на факультеті інформаційних технологій

29 березня 2018 року

     День відкритих дверей у навчальному закладі - це не простий захід, а один з найважливіших, оскільки саме в цей день майбутньому абітурієнту надається можливість остаточно прийняти рішення вступати або не вступати в обраний заклад. Для тих же, хто ще не визначився з вибором, - це добра можливість ближче познайомитися з конкретним місцем подальшого навчання і визначитися з майбутньою професією.

     29 березня факультет інформаційних технологій гостинно приймав на Дні відкритих дверей випускників шкіл, майбутніх абітурієнтів. Після загальної зустрічі із ректором університету Станіславом Ніколаєнком на них чекало детальне знайомство з факультетом, викладачами та студентами, які тут навчаються.

     В оновленій 232 аудиторії 15 навчального корпусу не було жодного вільного місця. Декан Олена Глазунова познайомила присутніх з факультетом. Гостям факультету було представлено 10 переваг навчання на факультеті інформаційних технологій: 1) Престижна і затребувана професія; 2) Вивчення технологій майбутнього; 3) Високопрофесійні викладачі; 4) Інформаційно-освітнє середовище з повноцінним наповненням е-ресурсами; 5) Професійна сертифікація; 6) Відкрита наука; 7) Дружній студентський колектив; 8) Співпраця з ІТ-компаніями; 9) Міжнародна мобільність; 10) Сучасна матеріально-технічна база. Декан зупинилась на сучасних спеціальностях, за якими ведеться професійна підготовка. Спектр спеціальностей в цьому році поповнився освітньою програмою «Цифрова економіка». Майбутніх абітурієнтів зацікавила можливість навчання з використанням ресурсів Microsoft Imagine Academy, Cisco Networking Academy та проходження професійної сертифікації від зазначених компаній.
     Про студентське дозвілля розповіла заступник голови студентської організації факультету Вікторія Артемчук. Доцент кафедри економічної кібернетики Катерина Тужик ознайомила студентів з можливостями закордонних практик та навчання.

     Вступники переглянули відеоролики з youtube каналу факультету ІT.NUBIP. Родзинкою стало відеозверненням випускників до майбутніх абітурієнтів.

     Студентам продемонстрували сучасні лабораторії факультету, які є вагомою частиною навчального процесу. Завідувачі кафедр розповіли про особливості навчання та виконання досліджень в кожній навчальній лабораторії.

     На завершення гості факультету відповіли на три запитання щодо їх вражень від відвідування факультету з використанням хмарного сервісу Kahoot.
     Ми надзвичайно раді, що наш захід сподобався і переважна більшість планує вступати на спеціальності факультету.

Ірина Ясенова,
доцент кафедри комп’ютерних наук

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook