Білоцерківщина. Анкетування, здатне визначити шлях у житті

14 березня 2018 року

     Білоцерківський район Київщини вважається одним з центрів аграрного виробництва, де знаходяться відомі українські агрохолдинги, що потребують висококласних та досвідчених спеціалістів. А де їх готують, як не в НУБіП? Розуміючи це, одна з найкращих випускниць Білоцерківської загальноосвітньої школи № 6 Оксана Мацкевич вже обрала факультет захисту рослин, біотехнологій та екології і хоче пов'язати своє майбутнє з біотехнологією. А ще ця школа відома цікавими МАНівськими роботами з біології та екології, тому на початку березня ми з колегами зустрілися з її старшокласниками, аби познайомитися ближче.

     І першим кроком до цього стало анкетування, яке включало питання щодо майбутньої спеціальності, яку б хотіли здобути школярі, напрями, що цікавлять їх в НУБіП (зокрема на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології) і дисциплін, обраних для ЗНО. Результати показали, що 35 опитаних хотіли б стати студентами саме нашого університету.

     Тому логічним продовженням зустрічі була розмова про перспективи навчання в НУБіП і на його факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології зокрема. Для кращої наочності і розуміння спеціальності «Екологічна біотехнологія та біоенергетика» ми познайомили учнів з колекцією рослин, вирощених в умовах in vitro. А подальший жвавий діалог та численні питання показали зацікавленість майбутніх абітурієнтів.

Микола Патика,
завідувач кафедри екобіотехнології та біорізноманіття

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook