Відбулося засідання Навчально-методичної комісії факультету

5 березня 2018 року

27 лютого відбулося засідання Навчально-методичної комісії (НМК) факультету ветеринарної медицини. Голова НМК професор Володимир Костюк виніс на обговорення комісії низку важливих і актуальних питань, що стосуються адаптації Навчальних планів підготовки фахівців спеціальностей 211 «Ветеринарна медицина» та 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» до рекомендацій Міжнародного епізоотичного бюро (МЕБ).

Комісією зокрема було розглянуто перелік та назви всіх дисциплін зазначених спеціальностей. Членами комісії була запропонована низка пропозицій щодо назв та суті окремих дисциплін, розглянуто питання стосовно формування авторських колективів для підготовки робочих програм та навчально-методичного забезпечення нових дисциплін, а також для оновлення навчально-методичного забезпечення дисциплін, які є класичними у підготовці фахівців ветеринарної медицини.


Член НМК, декан факультету ветеринарної медицини, професор Микола Цвіліховський наголосив на необхідності підвищення якості навчально-методичного забезпечення навчального процесу, підготовки нових навчальних посібників та підручників відповідно до сучасних міжнародних вимог і стандартів.
Було окреслено низку й інших питань, зокрема питання щодо назв, суті, кількості, послідовності вивчення тощо дисциплін за вибором студента.


На засіданні НМК факультету було розглянуто та прийнято відповідні рішення щодо доцільності публікації деяких робіт навчально-методичного спрямування, що надійшли до комісії.

Володимир Костюк


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook