Профорієнтаційна робота в Новоушицькому коледжі Подільського державного аграрно-технічного університету

26 лютого 2018 року

22 лютого 2018 року докторант кафедри лісового менеджменту Бала Олександр Петрович перебуваючи у відрядженні в смт. Нова Ушиця Хмельницької області завітав до місцевого навчального закладу І-ІІ рівня акредитації, що готує молодших спеціалістів для різних галузей, в тому числі і для агропромислового комплексу.

Для зустрічі були запрошені студенти останнього курсу, що навчаються за такими спеціальностями «Лісове господарство», «Транспортні технології», «Агрономія» та «Агроінженерія». Потенційним абітурієнтам було презентовано фільм про навчання в НУБіП України, а також інформація про правила прийому у 2018 році.

Студентів коледжу зацікавило навчання в нашому університеті, не зважаючи на територіальну віддаленість навчального закладу. Серед питань, які цікавили студентів, було наявність та обсяги державного замовлення для випускників коледжів, як на денній так і на заочній формі навчання, забезпеченість гуртожитком та стипендіальне забезпечення, а також особливості написання тестових завдань під час вступу в університет.

З присутніх близько 30 студентів коледжу 10 осіб розглядають НУБіП України, як основний вищий навчальний заклад на майбутній вступній компанії.

Докторант кафедри лісового менеджменту Бала О.П.

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook