ДЕ КУПУВАТИ ПРОДУКТИ: РИНОК VS СУПЕРМАРКЕТ – СНІДАНОК 1+1 декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Лариса Баль-Прилипко (ВІДЕО)

23 лютого 2018 року

 

За визначенням - безпечний харчовий продукт це харчовий продукт, який не справляє шкідливого впливу на здоров’я людини та є придатним до споживання.

Відрізнити «на око» безпечні продукти від небезпечних практично неможливо, це підтверджується лабораторними дослідженнями.

Не менш важливим фактором є  готовність українського споживача купувати товар, не дивлячись ні на терміни реалізації ні на документи, які підтверджують безпечність продуктів харчування. Про це та інше у ранковій інформаційно-розважальній програмі СНІДАНОК 1+1 декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, доктор технічних наук, професор Лариса Баль-Прилипко (ВІДЕО).

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook