Випускник магістратури Роман Чередник: завдяки знанням, отриманим в НУБіП, пройшов відбір на посаду головного менеджера з продажу техніки в КУН-Україна

4 січня 2018 року

     Враженнями від навчання на механіко-технологічному факультеті ділиться випускник магістратури Роман Чередник.

— Чому обрав НУБіП?
     — Тому, що розвиток аграрної галузі є пріоритетним питанням становлення нашої країни. І я розумів, що аграрна освіта – це запорука майбутньої успішної кар’єри. Серед відомих людей, державних діячів, політиків, керівників наукових установ, виробничників – багато випускників нашого університету, а саме механіко-технологічного факультету. На сайті НУБіП України я також побачив, яке насичене та цікаве життя студентів університету, що не залишило мене байдужим.

— Чим запам’яталося навчання в університеті?
     — Дружнім колективом групи, в якій навчався, практикою за кордоном. Невід’ємною частиною студентського життя була також активна громадська позиція.

— Де плануєш працевлаштуватися?
     — Я вже працюю в ТОВ «КУН-Україна» на посаді головного менеджера з продажу техніки. Цю посаду отримав, пройшовши відбір, який був організовано компанією. І саме знання, отримані в університеті, дали можливість мені виграти цей конкурс.

— Що, на твою думку, потрібно зробити під час навчання в університеті , аби стати успішною людиною?
     — Необхідно самовдосконалюватись, бути конкурентоспроможним. Адже ці якості дадуть можливість оволодіти ґрунтовними знаннями та легше адаптуватися в майбутньому житті.

Розмовляла Тамара Білько

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook