ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА КАФЕДРИ ОБЛІКУ ТА ОПОДАТКУВАННЯ ТРИВАЄ В М. ХЕРСОН

24 грудня 2017 року

В рамках проведення акредитаційної експертизи (наказ Міністерства освіти і науки України від 04.12.2017р.№1323) доктором економічних наук професором, завідувачем кафедри обліку та оподаткування Євгенією Калюгою проведено профорієнтаційну роботу у Херсонському політехнічному коледжі Одеського національного політехнічного університету.

Рутинна і напружена робота з перевірки діяльності коледжу відповідно до вимог діючих нормативно-правових документів, формування контингенту здобувачів освіти, змісту підготовки фахівців, її навчально-методичного, інформаційного та кадрового, матеріально-технічного забезпечення здійснювалась одночасно з профорієнтаційними заходами.

Зокрема, з цікавістю майбутні молодші спеціалісти, а згодом, як сподіваємось, і наші абітурієнти, сприйняли розповідь Є. Калюги, де йшлося про спеціальності, за якими здійснюється підготовка фахівців в НУБіП України, умови вступу-2018, а також про навчальну і наукову роботу студентів в університеті, про практичне їх навчання, можливості стажування у провідних вітчизняних компаніях та за кордоном, про студентський побут і дозвілля. Сподіваємось, що звернення завідувача кафедри обліку та оподаткування стане надійним дороговказом для абітурієнтів, забезпечить їм можливість об’єктивно оцінити власні здібності, виявити свої інтереси та схильності, а, найголовніше - правильний вибір навчального закладу з метою отримання якісної освіти. 

Н.П. Кузик,

доцент кафедри обліку та оподаткування

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook