Виборовши ІІ місце з шашок команда МТФ закінчила змагання в осінньому семестрі, посідаючи І загальнокомандне місце у Спартакіаді студентів НУБіП України 2017/2018 н.р.

30 листопада 2017 року
Навчальний корпус №3

30 листопада 2017 року відбулась фінальна частина триденних змагань з шашок в рамках Спартакіади студентів НУБіП України 2017/2018 н.р. Команда нашого факультету зайняла ІІ місце, повторивши результат шахістів та покращивши минулорічний результат на одну позицію (в минулому році у нас була бронза)!

Вітаємо команду в такому складі Олександр Сокол, Віталій Оржехівський, Олег Гришко, Олександр Світличний, Тетяна Яремчук і Яна Біла!  Ви продемонстрували майстерну гру, що дало змогу ще збільшити відрив від найближчих суперників у спартакіаді студентів! Бажємо подальших спортивних досягнень!

За результатами першого півріччя наш факультет посідає І місце у Спартакіаді студентів НУБіП України. У весняному семестрі будуть проведені змагання на кращу спортивну групу, а також змагання з силових видів (гирьового сорту, важкої атлетики, вільної боротьби), настільного тенісу та легкої атлетики.

Відповідальний за фізкультурно-масову роботу на механіко-технологічному факультеті, к.т.н., доцент Бешун О.А.

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook