Науковий гурток "Рибництво"

Тел.: (044) 527 86 79

Електронна пошта: [email protected]

Доцент кафедри аквакультури, співкерівник гуртка:
Коваленко Василь Олександрович

Доцент кафедри аквакультури, кандидат сільськогосподарських наук

 

    Охріменко Олеся Володимирівна, кандидат сільськогосподарських наук, старший викладач кафедри аквакультури, співкерівник гуртка

 

    Науковий гурток "Рибництво" розпочав свою діяльність у листопаді 2011 р. Наукові дослідження гуртка здійснюються виходячи із сучасних проблемних та перспективних напрямків аквакультури. Завдяки гуртку студенти можуть почерпнути вміння проводити наукові дослідження в галузі аквакультури; навчитися аналізувати та узагальнювати науково-технічну інформацію; отримувати та закріплювати практичні навички робіт. 

Дослідження студентів наукового гуртка "Рибництво"

    До наукової діяльності залучаються студенти спеціальності 207 "Водні біоресурси та аквакультура", які проводять дослідженя за перспективними напрямками аквакультури, результати яких можуть використовуватися для написання наукових праць, викускних та конкурсних робіт.

    Об'єктами досліджень наукового гуртка "Рибництво" є найбільш поширені види риб - коропові та осетрові, а також нові та перспективні об'єкти аквакультури.

   

       

   Дослідження наукового гуртка "Рибництво" проводяться на базі провідних рибних господарств України, а також на базі ННВЛ рибництва (смт. Немішаєво) та ННВЛ "Водні біоресурси та аквакультура".

    Всі бажаючі стати членами наукового гуртка "Рибництво" можуть звернутися у каб. 83 (навч. корп.1), або заповнити анкету, перейшовши за покликанням нижче:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfbMBrK4kyW0Pz9YtMdy8TAANjNrgEqfW2wHeCVUrS2YiHTpA/viewform

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook