Звітувалися наставники академічних груп факультету землевпорядкування

27 листопада 2017 року

       Проблема організації виховної роботи зі студентами є однією з найактуальніших у педагогічній теорії та практичній діяльності вищих навчальних закладів освіти, оскільки в умовах демократизації, інтеграції України у європейське співтовариство, реформування освітньої галузі у контексті Болонського процесу формується нова концепція виховання молоді. Сьогодні основна увага акцентується не тільки на підвищенні професійних якостей студентської молоді, але й їх особистісному зростанні, збагаченні життєвого досвіду духовними цінностями, формуванні світоглядних орієнтирів та найкращих людських якостей: совісті, порядності, інтелігентності та працелюбності. Значна роль у ефективній організаційно-виховній роботі у вищому навчальному закладі належить інституту кураторів, адже саме від організаторських та особистісних якостей куратора залежить успіх у формуванні особистості студента як майбутнього фахівця-інтелігента, громадянина-патріота, небайдужого до долі української держави, економіки, освіти та культури. 

         Саме тому, збори наставників академічних груп факультету землевпорядкування стали доброю традицією.
     Попереду сесія, особливо першокурсники мають швидко зорієнтуватись в принципах проведення контролю знань, складання рейтингу успішності і додаткових балів за інші види робіт, і як результат, отримання стипендії.
         Болючим питанням є умови проживання студентів у гуртожитку.
       Декан факультету Тарас Євсюков вкотре наголосив на систематичному відвідуванню наставниками груп кімнат гуртожитку, де проживають підопічні студенти.

 

Наталія Мединська, заступник декана

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook