Магістри ОС «Менеджмент» спеціалізації «Дорадництво» презентували постерні доповіді за результатами своїх досліджень на загальноуніверситетській конференції

14 листопада 2017 року
НУБіП України

 

    14 листопада відбулася постерна презентація наукових робіт студентів магістратури 2-го року навчання ННІ післядипломної освіти.

     Магістри кафедри аграрного консалтингу і туризму представили свої розробки викладачам та робочій групі на чолі  з директором ННІ післядипломної освіти Марією Кулаєць та її заступником Терезою Микицей.

В презентаціях розкриті питання формування та розвитку інформаційно-консультаційного забезпечення в органічному виробництві, доцільності створення сільськогосподарських дорадчих служб та особливостей їх функціонування в сучасних умовах, застосування інтерактивного консалтингу в рослинництві,  консультаційне забезпечення застосування сонячних джерел енергії тощо.

 

 

 

Учасники конференції з зацікавленістю ознайомились з основними результатами, висновками та пропозиціями представлених робіт.

 

 

 

 

 

 

 

Підбиваючи підсумки конференції можна стверджувати, що магістри добре попрацювали над своїми науковими дослідженнями та постерами і врахують побажання комісії для успішного захисту магістерських робіт.

 

Ірина Кудінова,
доцент кафедри аграрного консалтингу і туризму

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook