Проведено профорієнтацію з учнями гімназії № 59 ім. О. М. Бойченка м. Києва

13 листопада 2017, 15:15

24 жовтня проведено зустріч у гімназії № 59 ім. О. М. Бойченка м. Києва з випускниками 2018 року у кількості 26 осіб (11-А клас).
Випускникам гімназії була продемонстрована презентація про діяльність факультету ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Особливу увагу наголошено на тому, що значний відсоток абітурієнтів може вступати на факультет за державним замовленням. Також акцентовано увагу на тому, що відповідно до рішення Ліцензійної комісії Міністерства освіти і науки України № 29/1 від 7.12.2016 року, Національному університету біоресурсів і природокористування України в 2017 році вперше надано право набору абітурієнтів для підготовки фахівців за новою спеціальністю 212 Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза, яка відноситься до галузі знань "Ветеринарна медицина", терміном навчання 6 років.
Учням гімназії роздано друковану інформацію про умови вступу до НУБіП України, зокрема, на факультет ветеринарної медицини. Також надано інформацію про сайт університету та факультету.
Учні гімназії  зацікавилися наданою інформацією. Виявив бажання вступати на факультет ветеринарної медицини учень Біленький Анатолій Іванович. 

Т. Таран

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook