Програма обміну для викладачів аграрних ВНЗ, США

22 жовтня 2017 року

Шановні колеги!

Пропонуємо вам взяти участь у програмі обміну від американського уряду для викладачів аграрних ВНЗ «Faculty Exchange Program In Agricultural Economics, Marketing, and Agribusiness Management 2018»

Метою програми є сприяння розвитку аграрної політики, формуванню ефективного та конкурентоспроможного механізму просування аграрної продукції та бізнес-системам. Цілями програми обміну є:

  • Збільшити кількість дорослих, розуміючих ринкову економіку, шляхом підвищення кількості та якості навчальних програм для дорослих в аграрній економіці та маркетингу, агробізнесі та аграрному праві;
  • Розвинути здатність та впевненість викладацького складу оцінювати та переглядати навчальні плани та курси, застосовуючи основні принципи викладання та розробки навчальних програм;
  • Встановити міцні міжнародні інституційні відносини, які стимулюватимуть і підтримуватимуть розробку навчальних програм, перегляд навчальних курсів та зміцнення факультетів сільськогосподарської економіки та маркетингу та агробізнесу.

Вимоги:

  • Кандидати повинні бути викладачами університетів та володіти фахом в аграрній економіці, маркетингу, менеджменті агробізнесу та інших галузях.
  • Кандидати повинні володіти усною та письмовою англійською мовою. Програма англомовна; послуги перекладача не надаються.
  • Заявники повинні бути добросовісним і, якщо вони будуть прийняті, перед від’їздом до США повинні пройти медичний огляд.
  • Університет заявника повинен бути готовий продовжувати платити учаснику заробітну плату під час участі в програмі та гарантувати не менше двох років постійної роботи після повернення.
  • Завершуючи частину програми в США, заявник повинен бути готовий повернутися до свого університету, щоб викладати в ньому не менше 2 років.
  • Кандидати повинні мати закордонний паспорт, дійсний до кінця грудня 2019 року.

Термін програми: липень – грудень 2018 року

Подача заявок: до 31 січня 2018 року.

Відправка заявок а також додаткова інформація про програму

Ukraine

Марія Сорокіна

U.S. Embassy, Agricultural Affairs Office

4, Igor Sikorsky Street
Kyiv, 04112 Ukraine

Office 38-044-521-5496

[email protected]

United States

Edward Gerard

202.690.1983

[email protected]

Fax:  202.690.0892

 

 

Директор ННЦ міжнародної діяльності,

Лабенко О.

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook