Конкурс SDG для студентських команд

11 вересня 2017 року

ШАНОВНІ КОЛЕГИ!
Ефективна взаємодія з бізнесом є важливою передумовою для успішної подальшої кар’єри студента. З метою налагодження предметних зв’язків між навчальними закладами та підприємствами оголошується конкурс
«SDG in Ukraine: Look of New Generation (Цілі сталого розвитку в Україні: погляд нового покоління)»

       Запрошуємо студентські команди з Вашого навчального закладу до участі в конкурсі!
      Співорганізатори Конкурсу: Глобальний договір ООН в Україні, Українська асоціація з розвитку менеджменту та бізнес освіти, Київська Бізнес Школа, Академія праці, соціальних відносин і туризму.
     Учасники конкурсу: студентські команди з вищих навчальних закладів України та інших країн. Склад команди – 5-10 осіб (студенти різних курсів та різних спеціальностей). Навчальний заклад також призначає викладача-консультанта.
Партнер конкурсу:
     Компанія АГРОТЕХСОЮЗ – офіційний дилер передових світових виробників сільськогосподарської техніки: CLAAS, LEMKEN, HORSCH та GERINGHOFF.
       Компанія зарекомендувала себе як чесна і відкрита, про що свідчить номінація від Асоціації платників податків на нагороду як кращого і сумлінного платника податків у 2015 р. За версією журналу LANDLORD (2016 р.) компанія АГРОТЕХСОЮЗ увійшла до ТОР 25 найбільших імпортерів товарів для ведення аграрного бізнесу в цілому, та в п'ятірку найбільших імпортерів сільськогосподарської техніки зокрема. У 2017 році компанія приєдналась до мережі Глобального Договору ООН.
      Партнер надає конкурсне завдання (стратегічну проблему, у вирішенні якої компанія реально зацікавлена) та інформацію, необхідну командам для дослідження, призначає консультанта на період роботи команд, стимулює переможців Конкурсу (матеріальні та нематеріальні стимули, стажування тощо), формує компетентний склад журі Конкурсу.
Орієнтовний графік проведення конкурсу:
- Реєстрація команд – 1.09.17 р. – 1.10.17 р.
- Надання командам завдання від компанії партнера - 1.10.17 р.
- Проведення компанією-партнером презентаційних заходів: зустріч з керівництвом, ознайомлення з досягненнями та планами компанії, екскурсія в компанію тощо. (в результаті команди мають отримати інформацію, достатню для виконання поставленого завдання) – до 10.10.17 р.
- робота команд над завданням – до 10.12.17 р.
- проведення заключного етапу - конкурсу презентацій - 15.12.17 р.
      Студентам надається унікальна можливість долучення до діяльності Глобального договору ООН (найбільшої світової бізнес-мережі) по практичному впровадженню Цілей сталого розвитку в українських компаніях та вдосконалення навичок, критично важливих для подальшої кар’єри.
Реєстраційна форма має бути надіслана на адреси: [email protected]; [email protected];
до 1жовтня 2017р.

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook