Співпраця із Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді МОН України

22 червня 2017 року

21 травня доцент кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва ім.О.І. Душечкіна Надія Бордюжа зустрілася із обдарованою молоддю у межах роботи Науково-практичної конференції юних дослідників-природознавців, яка проводиться Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді МОН України. У межах роботи конференції вона провела профорієнтаційну роботу із учнями із 50 шкіл України. Ознайомила їх із правилами вступу до Національного університету біоресурсів і природокористування України, переліком спеціальностей та спеціалізацій. Особливу увагу молоді звернула на можливості, які розкриваються за навчання на агробіологічному факультеті. Ознайомила їх із новим проектом «Агрістарт», який започаткований компанією «Агрілаб» спільно із кафедрою агрохімії та якості продукції рослинництва ім. О.І. Душечкіна НУБіП України. Особливу увагу приділила перевагам працевлаштування після отримання спеціальності «Агрономія» спеціалізації «Агрохімія і ґрунтознавство».

   

    Талановиті учні разом із Надією Бордюжею розглянули основні напрямки агрохімсервісу в рослинництві, методики діагностики живлення рослин. Обговорили інноваційні методи діагностики живлення рослин та методи встановлення доз добрив у основне внесення, підживлення по мерзло-талому ґрунт для озимини, а також на основі результатів функціональної діагностики живлення рослин. Діти із ентузіазмом розглянули асортимент добрив, який нині є на ринку добрив, вимоги до добрив для крапельного зрошення, тощо.

      Талановита молодь України із зацікавленістю та допитливістю розглядали питання агрохімсервісу в рослинництві та до спеціалізації «Агрохімія і ґрунтознавство» на агробіологічному факультеті НУБіП України.

Надія Бордюжа доцент кафедри агрохімії

 та якості продукції рослинництва

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook