Захист дисертації Старкової Ельвіни Решатівни на тему: «Вдосконалення біотехнології солених м’ясних виробів з використанням багатокомпонентних розсолів»

31 травня 2017, 10:00
вул. Героїв Оброни, 15, навчальний корпус № 3, кімната 301

На засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.004.06

відбудеться прилюдний захист дисертації Старкової Ельвіни Решатівни

на тему: «Вдосконалення біотехнології солених м’ясних виробів
з використанням багатокомпонентних розсолів»
,

поданої на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук

зі спеціальності 03.00.20 «Біотехнологія».

 

Науковий керівник – доктор технічних наук, професор Баль-Прилипко Лариса Вацлавівна, декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Національного університету біоресурсів і природокористування України Міністерства освіти і науки України

 

Офіційні опоненти:

доктор технічних наук, професор Пивоваров Павло Петрович, професор кафедри технології харчування Харківського державного університету харчування та торгівлі Міністерства освіти і науки України

доктор технічних наук, старший науковий співробітник Таширев Олександр Борисович, завідувач відділу біології екстремофільних мікроорганізмів Інституту мікробіології і вірусології ім. Д. К. Заболотного Національної академії наук України

З дисертацією можна ознайомитися у бібліотеці Національного університету біоресурсів і природокористування України за адресою: м. Київ, вул. Героїв Оборони, 13, навчальний корпус № 4, кімната 41а

Автореферат

Дисертація

Відгук офіційного опонента

Відгук офіційного опонента

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015