Захист дисертації Старкової Ельвіни Решатівни на тему: «Вдосконалення біотехнології солених м’ясних виробів з використанням багатокомпонентних розсолів»
На засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.004.06
відбудеться прилюдний захист дисертації Старкової Ельвіни Решатівни
на тему: «Вдосконалення біотехнології солених м’ясних виробів
з використанням багатокомпонентних розсолів»,
поданої на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук
зі спеціальності 03.00.20 «Біотехнологія».
Науковий керівник – доктор технічних наук, професор Баль-Прилипко Лариса Вацлавівна, декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Національного університету біоресурсів і природокористування України Міністерства освіти і науки України
Офіційні опоненти:
доктор технічних наук, професор Пивоваров Павло Петрович, професор кафедри технології харчування Харківського державного університету харчування та торгівлі Міністерства освіти і науки України
доктор технічних наук, старший науковий співробітник Таширев Олександр Борисович, завідувач відділу біології екстремофільних мікроорганізмів Інституту мікробіології і вірусології ім. Д. К. Заболотного Національної академії наук України
З дисертацією можна ознайомитися у бібліотеці Національного університету біоресурсів і природокористування України за адресою: м. Київ, вул. Героїв Оборони, 13, навчальний корпус № 4, кімната 41а