Три призових місця Всеукраїнської олімпіади з інформатики – в активі факультету інформаційних технологій

26 квітня 2017 року
Всі 3 учасники  Всеукраїнської олімпіади з інформатики від нашого університету повернулися з Харкова з призовими місцями.
Богдан Ворона їхав до Харкова у статусі минулорічного переможця. Але цього року він здобув диплом 2 ступеня, пропустивши вперед учасницю з Національного аерокосмічного університету ім. М.Є. Жуковського «ХАІ». Богдан відзначив, що цьогорічний комплект завдань значно відрізнявся від минулорічних з одного боку - більшою складністю, а з іншого – вони  стали більш цікавими. І хоча умови проведення олімпіади бажають бути кращими (умови проживання, технічне забезпечення проведення олімпіади), але все ж наші учасники залишилися задоволеними поїздкою. Богдан оптимістично заявляє: «Наступного року будемо брати реванш і знову лякати своїх візаві нашою потужною командою».
Аня Васильковська та Вікторія Поліщук навчаються в одній групі з Богданом Вороною і цього року вперше стали учасниками ІІ етапу олімпіади. Аня відзначила, що найбільш відчулась особливість поїздки, коли вийшли з потягу і почав падати сніг. «А зранку у мене було відчуття казки, за вікном все було таке біле і не хотілося у це вірити. Казка продовжилася, коли ми побачили результати змагань» - ділиться своїми враженнями  Аня
  
Олімпіада почалась з тесту, на який  відводилось пів години. При цьому комп'ютерами користуватися не можна. Після тесту всі учасники розв’язували завдання з використанням Exсel, Power Point, Word та Access. Богдан, Аня та Вікторія мужньо долали всі завдання і врешті в рейтингу учасників опинилися  на 2, 4 і 5 місці. При цьому, був зафіксований невеликий розрив у балах між 3,4 і 5 місцем. Таким чином, Богдан завоював диплом 2 ступеня зі значним відривом від 3 місця, а  обидві наші учасниці отримали дипломи 3 ступеня.
Щиро вітаємо наших переможців, для яких це не перша перемога цього року. Всі вони в березні здали професійний  сертифікаційний екзамен Microsoft Office Specialist. Тож не зупиняйтеся на досягнутому! Пишаємось і вболіваємо за вас!
 
Глазунова Олена, декан факультету інформаційних технологій
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook