ФАМ відкривав двері для майбутніх вступників

31 березня 2017 року
ауд. 233 корпус №10

     31 березня НУБіП України за участю голови Київської державної обласної адміністрації Горгана Олександра Любомировича та лідерів учнівського самоврядування Київської області відкрив двері для майбутніх абітурієнтів.

Відкриття свята розпочалось у відновленому актовому залі 3 корпусу з вітального слова ректора університету Станіслава Миколайовича Ніколаєнка. Далі слово взяли директор Департаменту науки і освіти Київської обласної державної адміністрації  Віра Рогова, голова студентської організації НУБіП України Ілля Вакарчук та голова учнівського самоврядування Київщини, учениця Бориспільської спеціалізованої школи ст. I-III №5 ім. К. Могилка Валерія Чоботок.

Перед початком свята школярам та директорам шкіл були представлені на огляд здобутки наукової роботи гуртків факультету. Особливу зацікавленість у гостей викликав макет проектної роботи гуртка кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі (керівник – Четверик О. В.), а значить недарма вже 2 роки поспіль саме він виборює першість університету серед студентських наукових гуртків.

Студенти НУБіП України привітали гостей творчими номерами, по завершенню яких учні перемістились по блоках, згідно затвердженого плану розміщення факультетів.

Майбутніх абітурієнтів радо зустрічав і 10 навчальний корпус у складі факультетів аграрного менеджменту та економічного. Присутніх привітали декани приймаючих факультетів, Анатолій Остапчук та Анатолій Діброва, які в своїх доповідях розповіли про організаційну структуру, контингент студентів, особливості навчального процесу, міжнародну діяльність та спортивне й культурно-виховне життя студентів. Окремо Анатолії Дмитровичі наголосили на діяльності Ради роботодавців факультетів та описали перспективи майбутнього працевлаштування на прикладі успішних випускників.

Також декани відмітили зручне, мальовниче розташування студентського кампусу, презентували умови проживання в гуртожитку, розповіли про можливості, які університет та факультети відкривають для своїх студентів і побажали вступникам зробити правильний вибір. Адже, обравши НУБіП – вони не помиляться. 

На зустріч з абітурієнтами завітали також представник приймальної комісії Сергій Нікітченко з доповіддю про умови та особливості цьогорічного вступу до НУБіП України, наголосивши на можливості подання до 9 заяв на 4 спеціальності на місця державного замовлення та обумовив терміни подачі документів, а також полковник Валерій Присташ, який розповів майбутнім студентів про можливість навчання на кафедрі військової підготовки.

По завершенню майбутніх вступників забезпечили факультетськими буклетами, кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД й маркетингу та міжнародної торгівлі подарували шкільним бібліотекам книги, а декани традиційно запросили потенційних студентів підкріпитися гарячим чаєм, а також випічкою та солодощами.

Деканати вдячні організаторам, завідувачам кафедрами, НПП, директорам шкіл, всім колегам, а особливо студентському активу, які не залишились байдужими і допомогли організувати свято й чекаємо наступного року поповнення факультетських сімей новими студентами.

Окрема вдячність всім гостям, які завітали на свято.

Людмила Денисенко, заступник декана

факультету аграрного менеджменту


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook