Спартакіада "Бадьорість та здоров`я" серед професорсько-викладацького складу ВНЗ ІІІ-ІV р.а., які розташовані на території Голосіївського району Києва з шахів

21 березня 2017 року
м. Київ, Київський національний університет ім. Т. Шевченко

Команда викладачів НУБіП України зайняла 2 місце на змаганнях з шахів Спартакіади "Бадьорість та здоров`я" серед професорсько-викладацького складу ВНЗ ІІІ-ІV рівня акредитації, які розташовані на території Голосіївського району Києва. Організатор змагань Відділ у справах сім’ї, молоді та спорту Голосіївської районної у місті Києва державної адміністрації.

Змагання пройшли  21 березня 2017 року в Київському національному університеті ім. Т. Шевченко. В турнірі брали участь команди трьох ВНЗ розташованих на території Голосіївського району Києва: Національного університету харчових технологій (НУХТ), НУБіП України і Київського національного університету ім. Т. Шевченко. Склад команди 3 особи (2 чоловіки і 1 жінки).

За результатами ігор місця на турнірі розподілилися таким чином:

1 місце – Київський національний університет ім. Т. Шевченко,

2 місце – Національний університет біоресурсів і природокористування України,

3 місце - Національний університеті харчових.

За команду НУБіП України виступали: Слепцов Юрій, агробіологічний факультет, доцент кафедри закритого ґрунту (капітан команди), Кукушев Зафір, факультет землевпорядкування, Тонха Оксана, агробіологічний факультет, доцент кафедри ґрунтознавства та охорони ґрунтів. В особистому заліку серед жінок чемпіонкою стала Оксана Тонха. 

Фото з турніру, команда НУБіП України:


Кафедра фізичного виховання

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook