Профорієнтаційна робота у Василькові триває

21 березня 2017 року

23 лютого 2017 року згідно плану проведення профорієнтаційної роботи викладачі кафедри управління земельними ресурсами факультету Землевпорядкування під загальним керівництвом завідуючої кафедри доктора економічних наук, професора Дорош О.С., кандидати економічних наук, доценти Бутенко Євген Володимирович, Купріянчик Ірина Петрівна та аспірант Харитоненко Роман зустрілися з учнями старших класів Васильківської ЗОШ І-ІІІ ступенів №8 Київської області.


Учням 10 та 11 класів був представлений презентаційний матеріал у вигляді слайдів та роздано друковану інформацію про умови навчання та вступу до НУБіП України.


Зокрема, Купріянчик Ірина Петрівна розповіла учням про структуру університету, його історію, видатних випускників та міжнародні програми обміну студентів. Також було наголошено, що НУБіП України проводить підготовчі курси до зовнішнього незалежного оцінювання знань, по закінченню яких випускники курсів отримують до 10 додаткових балів під час вступу до університету.


Бутенко Євген Володимирович ознайомив учнів із перспективами навчання на факультеті Землевпорядкування. Розкрив напрями навчально-пізнавальної, виховної, науково-дослідницьких програм та умовами проживання в гуртожитку. Учням продемонстровано відео про факультет Землевпорядкування.


Аспірант Харитоненко Роман додав інформацію про переваги навчання на факультеті Землевпорядкування. Розповів про заходи спортивної та культурно-просвітницької діяльності в університеті і на факультеті Землевпорядкування. Було наголошено про можливості навчання на військовій кафедрі НУБіП України.


Майбутніх вступників було запрошено на день відкритих дверей.

Хочеться подякувати директору Васильківської ЗОШ І-ІІІ ступенів №8 Репеті Світлані Миколаївні та завучу з навчально-виховної роботи Мазуренко Олені Володимирівні за організацію проведення профорієнтаційної роботи.

По закінченню зустрічі відбулася консультація для учнів, які виявили інтерес навчатись в НУБіП України.

На память про зустріч було зроблено колективне фото.


 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook