На допомогу землевпорядникам: довідник природно-сільськогосподарського районування України

20 березня 2017 року

     15 лютого 2017 року на факультеті землевпорядкування НУБіП України відбувся Всеукраїнський круглий стіл «Нові підходи до нормативної грошової оцінки земель сільськогосподарського призначення та населених пунктів: проблеми та практична реалізація”. Дискусія, започаткована на ньому, триває ще й досі. Аби допомогти фахівцям з землеустрою, а також на численні прохання учасників круглого столу ми публікуємо монографію «Природно-сільськогосподарське районування України».

    Зважаючи на те, що Методика нормативної грошової оцінки земель сільськогосподарського призначення, затверджена постановою Кабінету Міністрів України від 16 листопада 2016 р. № 831, передбачає диференціацію нормативів капіталізованого рентного доходу на землях сільськогосподарського призначення у розрізі природно-сільськогосподарських районів АР Крим, областей, міст Києва та Севастополя, довідник стане в нагоді виконавцям робіт із землеустрою, які складають технічну документацію із нормативної грошової оцінки земель (земельних ділянок) сільськогосподарського призначення.  

     Повний текст монографії, що містить, серед іншого, довідник до карти природно-сільськогосподарського районування, яким районування деталізується до рівня сільських (селищних) рад та міст, розміщується за згоди авторів відомих вчених Андрія Мартина, Сергія Осипчука та Олександра Чумаченка.  

     Завантажити монографію можна за посиланням https://nubip.edu.ua/sites/default/files/u18/monograph_natural_agricultural_zoning.pdf.

Тарас Євсюков,
декан факультету землевпорядкування  

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook