Облаштовуємо лекційні аудиторії відбудованого корпусу

3 березня 2017 року

     Найважча, найважливіша і найвідповідальніша частина студентського життя – освітній процес. І звичайно, комфортні умови в навчальних аудиторіях сприяють цьому, а особливо, коли все нове. Саме тому студенти гуманітарно-педагогічного факультету з нетерпінням очікують на переїзд у відбудований навчальний корпус № 3. Проте очікують не пасивно…

     «Студентський будівельний загін гуманітарно-педагогічного факультету, – говорить декан факультету Василь Шинкарук, – функціонує не тільки влітку». В останній лютневий день гуманітарії – бакалаври і магістри – спільно з деканатом долучилися до облаштування лекційних аудиторій, де буде добре навчатися, проводити наукові семінари, «круглі столи», профорієнтаційні зустрічі з випускниками шкіл, гімназій, коледжів. Вносили нові меблі (столи, стільці) для студентів і викладачів, розподіляли між аудиторіями, випробовували їх на зручність.

 

     Студенти, які ще навесні допомагали прибирати будівельне сміття, вносити матеріали для підлоги, стін, а восени – замітали, мили, тепер із цікавістю і захопленням роздивлялися відбудоване приміщення навчального корпусу № 3.

Світлана Харченко,
заступник декана
гуманітарно-педагогічного факультету 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook