Профорієнтаційна робота на Печерських пагорбах

2 березня 2017 року

     Представники кафедри аграрного консалтингу та сервісу зустрілися з учнями старших класів спеціалізованої школи № 181 з поглибленим вивченням іноземних мов Печерського району Києва.

 

 

     Навчальний заклад приємно вразив найсучаснішим рівнем технічного оснащення та водночас затишною атмосферою і вихованістю учнів. Їх увазі було запропоновано інформаційний фільм про НУБіП, його структуру і можливості, напрями підготовки та дозвілля студентства.

     Завідувач кафедри аграрного консалтингу та сервісу Тетяна Кальна-Дубінюк розповіла про спеціальності «Туризм» та презентувала унікальну програму підготовки спеціалістів з дорадництва. А також разом з аудиторією більш детально розглянули можливості університету з підготовки фахівців сфери туризму, зокрема актуального сьогодні зеленого туризму, агротуризму та екотуризму. Під час зустрічі провели анкетування, результати якого дозволять визначити пріоритети майбутніх студентів.

     Живе спілкування та щира зацікавленість учнів у виборі майбутньої професії, зокрема у туристичній галузі, дозволили зробити висновок: навіть ті діти, які вже визначилися з вибором майбутнього фаху, готові розглядати нові пропозиції.

Олена Локутова,
доцент кафедри кафедри аграрного
консалтингу та сервісу 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook