У Каховському державному агротехнічному коледжіу відбувся семінар підвищення кваліфікації «Інноваційна спрямованість педагогічної діяльності».

28 лютого 2017 року

 


З 20 по 24 лютого 2017 на базі Каховського державного агротехнічного коледжу відбувся семінар підвищення кваліфікації «Інноваційна спрямованість педагогічної діяльності».
 
У програмі семінару виступили науково-педагогічні працівники НУБіП України з актуальними та цікавими доповідями, а саме:
 
1«Актуальні аспекти методики професійного навчання» - Пригодій М.А., д.пед.н., професор, зав. кафедри методики навчання та управління навчальними закладами
2. «Загальна характеристика сучасних інформаційно-комунікаційних технологій, можливості їх застосування у навчальному процесі» - Мокрієв Максим Володимирович, к.е.н., доцент кафедри інформаційних систем
3. «Педагогічна взаємодія як захід формування особистості майбутнього фахівця – аграрника» - Кручек В.А., д.пед.н., доцент кафедри педагогіки.
 
 
 
Особливу зацікавленість викликали теми про «Пошук ресурсів для навчального курсу.  Інтернет-ресурс FAO, доступ та можливості використання»,  «Хмарні технології в навчальному закладі» та « Перспективи розвитку та використання ІКТ в освітньому процесі сучасного ВНЗ».
 
 
За результатами роботи семінару слухачі отримали свідоцтва про підвищення кваліфікації.
 
 
 
Дирекцією інституту проведено профорієнтаційну роботу із слухачами на предмет вступу їх до університету на програми перепідготовки з наданням другої вищої освіти та магістерські програми які функціонують в ННІ післядипломної освіти.
 
 
 

відповідальна за оновлення сайту  Б. Вишнівська 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook