Захист дисертації Лазаренко-Черноусової Ірини Анатоліївни на тему: «Білковий та амінокислотний склад крові щурів за дії свинцю різної дисперсності та його корекція»

27 лютого 2017 року

24 березня 2017, 10:00
вул. Генерала Родимцева, 19, навчальний корпус № 1, кімната 97

На засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.004.08 відбудеться прилюдний захист дисертації Лазаренко-Черноусової Ірини Анатоліївни на тему: «Білковий та амінокислотний склад крові щурів за дії свинцю різної дисперсності та його корекція», поданої на здобуття наукового ступеня кандидата біологічних наук зі спеціальності 03.00.04 «Біохімія».
Науковий керівник – кандидат біологічних наук, професор Мельникова Неля Миколаївна, професор кафедри біохімії ім. акад. М.Ф. Гулого Національного університету біоресурсів і природокористування України Міністерства освіти і науки України.
Офіційні опоненти:
- доктор біологічних наук, старший науковий співробітник Верьовка Сергій Вікторович, завідувач лабораторії біохімії Державної установи «Інститут отоларингології ім. О.С. Коломійченка НАМН України».
- доктор біологічних наук, старший науковий співробітник Дмитруха Наталія Миколаївна, провідний науковий співробітник лабораторії промислової токсикології та гігієни праці при використанні хімічних речовин Державної установи «Інститут медицини праці НАМН України».

З дисертацією можна ознайомитися у бібліотеці Національного університету біоресурсів і природокористування України за адресою: м. Київ, вул. Героїв Оборони, 13, навчальний корпус № 4, кімната 41а.

 

Вчений секретар спеціалізованої
вченої ради Д 26.004.08, к.б.н., доцент Валерій Цвіліховський

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook