Міжнародна співпраця з Поморською Академією в Слупську (Польща)

13 лютого 2017 року

13 лютого 2017 року з робочим візитом до Національного університету біотресурсів і природокористування завітав ректор Поморської Академії в Слупську (Польща) доктор біологічних наук, професор Збігнєв Осадовський та координатор навчальних програм «Подвійні дипломи»в ПА, кандидат педагогічних наук, доцент Євгенія Співаковська.Одним з етапів робочого візиту була зустріч з адміністрацією факультету захисту рослин, біотехногій та екології, а саме з деканом - Миколою Долею та заступником декана Юлією Рибалко.

Зустріч на факультеті пройшла у вузькому колі, на ній було обговорено важливі питання щодо подальшої співпраці, зокрема відкритті в Поморській Академії нової спеціальності «Біотехнологія» та магістратури зі спеціальності «Екологія». Сьогодні на факультеті успішно реалізується програма «Подвійні дипломи» зі спеціальності «Екологія», яка користується неабиякою популярністю серед студентів та абітуріентів, вже 2 рік поспіль студенти факультету отримують якісні сучасні знання в Поморській Академії для отримання диплому Європейського Союзу.

Ректор зазначив, що Академія отримала грант на реконструкцію та створення 16 нових лабораторій, які безпосередньо будуть стосуватися спеціальностей «Екологія», «Охорона довкілля», «Біотехнологія». 

Окреслено також і перспективні напрями подальшої співпраці, зокрема щодо обміну науково-педагогічними працівниками та студентами.

Зустріч пройшла в надзвичайно теплій і дружній атмосфері.

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook