ХМАРНІ СЕРВІСИ

30 січня 2017 року
     З 24 по 27 січня 2017 року проведено семінар «Хмарні сервіси в освіті» для педагогічних  працівників та технічного персоналу коледжу.
     Хмарні сервіси є на даний момент повноцінним навчальним інструментом, що дозволяє навчальному закладу створити власний онлайн-простір та формувати особисте освітнє середовище студентів та викладачів максимально ефективно. Постійне використання нових засобів для навчання надає можливість не стояти на одному місці, привчає до нового стилю поведінки, легкому вирішенню будь-яких ситуацій. Таке навчання допомагає зробити сам процес навчання відкритим і доступним для всіх.
     У рамках  семінару викладач циклової комісії фізико-математичних дисциплін,  інформатики та обчислювальної техніки Сергій Штогрин на конкретних прикладах розкрив питання як з допомогою хмарних технологій покращити співпрацю викладача та студента, зробити сучасне заняття цікавим, інтригуючим і корисним. Окремо розглянуто можливості використання  хмарних сервісів в діловодстві, організації  робочого середовища для забезпечення на сучасному рівні функціонування  навчального закладу в цілому.
     Учасники семінару отримали ґрунтовні відповіді на запитання, що стосуються впровадження хмарних технологій в освітній процес.
     Завдяки хмарним технологіям освіта стає ще доступнішою, адже вчитися можна скрізь: у приміщенні та на відкритій місцевості.
 
Олег Калатало
Заступник директора з навчальної роботи

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook