Ректорат

21 лютого 2017, 9:00

21 лютого 2017 р.                    Київ                             протокол № 1


ПОРЯДОК ДЕННИЙ

1. Про результати зимової сесії та початок нового семестру. Доповідають: начальник навчального відділу Зазимко Оксана Володимирівна, декан агробіологічного факультету Забалуєв Віктор Олексійович, директор ННІ енергетики автоматики і енергозбереження Козирський Володимир Вікторович, декан механіко-технологічного факультету Михайлович Ярослав Миколайович.

2. Про рекомендацію до затвердження на Вченій раді НУБіП України Положення «Про рейтингову систему оцінки діяльності науково-педагогічних працівників та структурних підрозділів НУБіП України» в 2017 р. та Положення «Про планування та облік роботи науково-педагогічних працівників НУБіП України» в 2017 р. Доповідає перший проректор Ібатуллін Ігор Ілліч.

3. Про рекомендацію до затвердження на Вченій раді університету річного фінансового звіту за 2016 рік та фінансового плану університету на 2017 рік. Доповідає начальник планово-фінансового відділу Бронін Олег Володимирович.

4. Про затвердження Положення про Всеукраїнські олімпіади НУБіП України для професійної орієнтації вступників на основі повної загальної середньої освіти та організацію їх проведення в 2017 р. Доповідає проректор з навчальної і виховної роботи Кваша Сергій Миколайович.

5. Про концепцію відновлення музею історії НУБІП України. Доповідає директор музею історії університету Лановюк Людмила Петрівна.

6. Про план заходів на березень 2017 р. Доповідає учений секретар Барановська Оксана Дмитрівна.

7. Про надання дозволу на передачу в оренду. Доповідає начальник планово-фінансового відділу Бронін Олег Володимирович.
8. Різне.

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook