Всеукраїнський конкурс «Використання Оffice 365 в навчанні»: підведення підсумків

29 листопада 2016, 19:02

     Цьогоріч компанія Microsoft Україна, Інститут інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України та Національний університет біоресурсів і природокористування України в рамках VII Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених «Інформаційні технології: економіка, техніка, освіта» організували конкурс «Використання Office 365 в навчанні»

          

     На факультеті іфнормаційних технологій відбулось нагородження учасників та презентація проектів переможців конкурсу серед учні старших класів, студентів НУБіП України та інших ВНЗ. На конкурс надійшло 75 робіт, з них 85% - виші України та 15% - загальноосвітні навчальні заклади. Учасники конкурсу представляли різні регіони України: м. Київ та Київську обл., Вінницьку, Запорізьку, Кіровоградську, Черкаську, Луганську, Херсонську обл. На підсумкову конференцію було запрошено школярів та студентів із 13 навчальних закладів.
    Оцінювала роботи конкурсантів конкурсна комісія до складу якої входили представники компанії Microsoft Україна, Інституту інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України та Національного університету біоресурсів і природокористування України.
     Критеріями оцінювання було:
Оригінальність ідеї (Як Я і ВИ використовуєте інструменти Microsoft Office 365?)
Демонстрація результатів (Які приклади Я можу навести?)
Маштабованість (Хто ще може використовувати МОЮ ідею?)
Перспективи (Що Я планую для розвитку своєї ідеї?)
Презентація результатів (Як переконати аудиторію, що моя ідея найкраща?)
       За їх результатами названо переможців конкурсу. Ними стали студенти Національного університету біоресурсів і природокористування України.
       Дипломи І ступеня виборола:
Анастасія Левицька, студентка ІІ курсу спеціальності «Маркетинг» факультету аграрного менеджменту тема: «Навчальні проекти – моделі майбутнього з офіс 365»

     Дипломи ІІ ступеня виборола:
     Вікторія Чехівська, студентка ІІ курсу спеціальності «Маркетинг» факультету аграрного менеджменту тема: «Офіс 365 – ідеї та реалії в НУБіП України»

     Дипломи ІІІ ступеня виборов:
     Данило Карачевський, студент ІІ курсу спеціальності «Маркетинг» факультету аграрного менеджменту тема: «Я менеджер власної освіти»

 

      Також серед переможців були і школярі: Дмитро Мотилюк, тема: ХОНС навчального закладу (КЗ «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №35 Вінницької міської ради) та Ольга Керносенко, тема: Office 365 як стиль життя ( КЗ «Лисичанська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №8).

 

      Наталія Дорош, керівник освітніх програм Microsoft та Олена Глазунова, декан факультету інформаційних технологій вручили переможцям сертифікати та подарунки, які надалі допоможуть учасникам конкурсу вдосконалювати свої навички з використання сервісів офіс 365 в навчанні.

 

 Тетяна Волошина, керівник навчальної лабораторії
"Microsoft Imagine Academy" в НУБіП України

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook