Ректорат: готуємося до сесії та підбиваємо підсумки діяльності за 2016 рік

28 листопада 2016 року

     28 листопада відбулося чергове засідання ректорату. Відкриваючи його, ректор Станіслав Ніколаєнко зауважив, що в університеті закінчується перший семестр і потрібно як студентам, так і викладачам готуватися до здачі заліків та іспитів. Окрім того, тиждень буде насичений на події – 30 листопада на базі НУБіП відбудеться семінар для директорів шкіл Голосіївського району, а 1 грудня ми прийматимемо керівників вищих аграрних навчальних закладів з усієї України. Також очільник університету зупинився на хвилі студентських протестів, які останнім часом відбуваються в столичних вишах. Ми завжди знаходимо спільну мову зі студентством і шляхом конструктивного діалогу вирішуємо всі питання, зазначив Станіслав Ніколаєнко. Очевидно, що молодь налаштовує якась зовнішня сила і не потрібно реагувати на ці провокації.

     

     Проректор з навчальної та виховної роботи Сергій Кваша повідомив про успішне проходження міжнародної акредитації спеціальності «Аграрний менеджмент», відповідний сертифікат він отримав минулого тижня в університеті Вайєнштефан (Німеччина). У рамках діяльності ради роботодавців надійшли пропозиції від Миронівського хлібопродукту щодо започаткування спільного проекту «Кар’єра в МХП». Перші вакансії компанії вже розміщені у відповідному розділі сайту «Працевлаштування».

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук проінформував, що наступного тижня до університету завітають чотири професори з румунського вишу, які в рамках програми ERASMUS+ читатимуть лекції для студентів факультетів харчових технологій та управління якістю продукції АПК, гуманітарно-педагогічного та аграрного менеджменту. Фінансово-економічними службами проведений аналіз потреб у коштах на комунальні послуги на 2017 рік. При умові збереження діючих тарифів дефіцит складає близько 5 мільйонів гривень. Також триває підготовка до звіту структурних підрозділів університету за 2016 рік.

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про хід ремонтних робіт у третьому навчальному корпусі, а також поточні ремонти в гуртожитках.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін зупинився на підсумках тендеру з паливно-мастильних матеріалів, наголосив на необхідності системного прибирання території університету. Щодо рейтингу, то, починаючи з 1 грудня, комісія почне опрацьовувати дані. На контролі першого проректора – земельні питання та підготовка до посівної кампанії в навчально-дослідних господарствах.

     Керівники служб і підрозділів доповіли про виконання доручень ректора та представили план роботи на поточний тиждень.

     

     

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Зокрема, Вадиму Ткачуку – підготувати проект бюджету університету на 2017 рік, довести аналіз діяльності госпрозрахункових підрозділів їх керівникам з відповідними коментарями. Валерію Іщенку – завершити ремонт електричних мереж в гуртожитку №4, провести нараду з енергозбереження за підсумками листопада. Сергію Кваші – протягом грудня провести засідання ради роботодавців, на відповідній нараді обговорити стан профорієнтаційної роботи.

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook