Магістри НУБіП за ініціативи працівників кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту в рамках профорієнтаційних заходів здійснили ряд зустрічей з директорами шкіл м. Жашків

13 жовтня 2016, 13:00
Кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту
Кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту продовжує профорієнтаційну роботу серед учнів шкіл та коледжів. Науково-педагогічні працівники кафедри вважають першочерговим завданням профорієнтаційної роботи  формування у випускника школи  активної позиції щодо свідомого професійного самовизначення.
Так, 13 жовтня 2016 року  студент магістратури Пшінка С. П. під керівництвом  Мринської Т.С. провів профорієнтаційний захід в школі №1, м. Жашків, випускником якої він являється. В рамках заходу відбулися зустрічі з директорами шкіл та учнями випускних класів. 
Випускникам школи було надано вичерпну інформацію про Національний університет біоресурсів та природокористування України, його переваги серед інших вузів та перспективи подальшого працевлаштування. Основний акцент було зроблено на можливостях та перевагах що пропонуються факультетом аграрного менеджменту.
Слід відмітити, що залучення до профорієнтаційної роботи колишніх випускників шкіл активізує зацікавленість учнів та налагоджує процесс спілкування потенційних та теперішніх студентів НУБІП України.

 

Аксентюк М.М., к.е.н., доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook