Співробітники лабораторії біосенсорики представили свої доробки на International Young Scientists Forum on Applied Physics and Engineering

3 листопада 2016 року

 Нещодавно в Харкові проходив Другий міжнародний форум молодих учених у галузі прикладної фізики та інженерії (International Young Scientists Forum on Applied Physics and Engineering, YSF–2016), метою якого є обмін знаннями, досвідом та результатами досліджень між молодими науковцями та провідними фахівцями.

 
У ньому взяли участь понад 100 молодих науковців із 11 країн світу, серед яких був і представник НУБіП – науковий співробітник лабораторії біосенсорики Андрій Карп’юк
 
 
 
Це була прекрасна можливість обмінятися і поділитися своїм досвідом, результатами досліджень і обговорити практичні задачі та прийняті рішення, розповідає Андрій. А ще - збільшити наукові знання, покращити презентаційні навички, налагодити корисні наукові зв'язки, а також (не в останню чергу) весело провести час, адже після конференції для її учасників провели чудову екскурсію Харковом.
 
 
 
Взагалі за роки проведення форуму кількість його учасників перевищує декілька тисяч, тут виступали 120 найцікавіших спікерів з усього світу, в т.ч. США, Канади, Великої Британії, Франції, Італії, Німеччини та інших країн.
 
Марія Ярмола
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook