Людині усе до снаги!

26 жовтня 2016, 9:56

Цікаву зустріч організували для студентів 1 курсу ф-ту ветеринарної медицини Державна бібліотека для юнацтва та кафедра культурології. Цього разу студенти поспілкувалися з унікальної особистістю - Валентином Щербачовим - заслуженим журналістом України, майстром спорту, засновником Реєстру рекордів України.

Багато людей, особливо шанувальників футболу знають Щербачова як спортивного коментатора, але він ще й працює на телебаченні, автор п’яти книг про спорт та сорока двох фільмів про екстремальні пригоди, майстер спорту з веслування, альпініст, організатор мандрівок у різні куточки світу. Викликає захоплення, що незважаючи на свій вік, Валентин Васильович продовжує підкорювати найвищі та найскладніші вершини світу.

І дуже приємно, що своїм неоціненним досвідом Валентин Васильович радо ділиться з молоддю, заохочуючи до активної життєвої позиції та здорового способу життя.

Свою розповідь гість ілюстрував відеоматеріалами. Студенти так захопилися розмовою, що стали її активними учасниками - задавали багато цікавих запитань, що засвідчило їхню ерудицію та небайдужість. На це звернув увагу сам Валентин Васильович, коли вручав найактивнішим листівки зі своїм автографом.

Гарні враження отримали студенти від цієї зустрічі і ми пропонуємо ознайомитися з кількома.

Ярина Пузиренко,
доцент кафедри культурології 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook