Відокремлений структурний підрозділ «Мукачівський фаховий коледж НУБіП України»

Культурно-масова робота

 За  2020 р.  проведено:

- студентські науково-практичні конференції:  «Стан та тенденції розвитку економіки, фінансів та страхування в Україні», «Права людини 365 днів у році»; «Інновації в освіті, науці та виробництві». До 100 річчя з дня народження М.А Білоножка, «Інтерактивні технології навчання – як засіб вивчення ветеринарних дисциплін».

- круглі столи: «Толерантність суспільства – ознака демократії», «Скажи насиллю - НІ», «Європейська інтеграція України: реалії і перспективи», «Політична нестабільність на пострадянському просторі. Кому це вигідно?», «Політична грамотність молоді – запорука демократичного розвитку України», «Продаж землі – ЗА і ПРОТИ»; 

- усні журнали : «Герої Карпатської України в портретах », «Як парость виноградної лози, плекайте мову», «Твоє життя в твоїх руках»;

- тематичні виховні години: «Я за здоровий спосіб життя!», «Герої не вмирають…», «Пам’яті Небесної Сотні», «Ми за світ без насилля»,  «Чорнобильський дзвін…», «Вклоніться низько захисникам…», «Гендерна рівність – ознака демократичного суспільства», «COVID-19 - пандемія ХХІ ст.»; 

- конкурси: участь у І та ІІ етапах міжнародного конкурсу з української мови ім. П. Яцика, конкурс «Алло, ми шукаємо таланти», участь студентів Штефаньо Корнелії та Зареви Володимира у конкурсі «Краса НУБіП України 2020»,  Виставка – конкурс «Золота осінь», «Веселі старти», кубок директора ВП НУБіП України «Мукачівський аграрний коледж з футзалу»;

- концерти: До 8-го Березня, Он-лайн концерти до Дня працівників освіти, Дня юриста, Дня працівників сільського господарства.

- мистецькі свята: «Колядки та щедрівки народів Закарпаття», «В любові кожен стає поетом»;

- Благодійні акції: благодійна акція «Подаруй дітям радість» до Дня Святого Миколая для дітей Свалявського будинку дитини.

- Фотовиставки: «Збережемо природу разом», «Вони дивляться на нас з небес».

- Флеш-моби: «Стоп булінг», «Скажи за мене» присвячений Всесвітньому дню захисту тварин,  «Вшануй пам'ять героїв Майдану», «Пасхальне дерево», Он-лайн  до Дня вишиванки.

Функціонують секції з таких видів спорту: міні-футболу (футзалу),  баскетболу (юнаки, дівчата),  волейболу  (юнаки,  дівчата), легкої  атлетики,  греко-римської  боротьби, «група Здоров’я», де займається  біля 140 студентів.

В коледжі проводяться спортивні вечори  та  конкурси, першості з наступних видів спорту - міні-футболу, волейболу, баскетболу, настільного тенісу, гирьового спорту, шахів, шашок та легкоатлетичного  кросу.

З січня 2020р. разом з Федерацією футболу Мукачівського району започаткована  школа (семінар) для кандидатів в школу молодого арбітра. Залучено 33 студенти коледжу.

Команди постійно приймають участь у змаганнях регіонального та всеукраїнського рівнів.


 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook