Кафедра конярства і бджільництва запросила на навчання випускників Ковельського району Волинської області

20 жовтня 2016 року

     На кафедрі конярства і бджільництва створено робочі групи науково-педагогічних працівників, розроблено та затверджено план і графік проведення профорієнтаційних заходів з інформування потенційних вступників – випускників загальноосвітніх шкіл різних регіонів України, які складають зовнішнє незалежне оцінювання.

     Згідно із графіком професор Валерій Броварський відвідав загальноосвітні школи І–ІІІ ступенів Ковельського району Волинської обл.: Уховецьку загальноосвітню школу (директор Юрчик Галина Омельянівна), Ковельську загальноосвітню школу №2 (директор Ткачук Ігор Олегович); Ковельську загальноосвітню школу №12 (директор Шворак Сергій Корнійович).

     Учням було роздано інформаційний матеріал про університет та факультет тваринництва та водних біоресурсів (буклети, газету «Університетський кур’єр», листівки, відеофільм, презентацію). Діти проявили зацікавленість та активно задавали питання, які стосувались спеціальностей, ступеневої освіти, умов проживання в гуртожитках тощо. Потенційні абітурієнти також заповнили анкети.

     Окрім цього, Валерій Броварський поспілкувався з керівництвом і учителями про НУБіП України, його роль у підготовці висококваліфікованих кадрів для сільського господарства. Окремо проведено роз’яснювальну роботу щодо діяльності факультету тваринництва та водних біоресурсів у підготовці кадрів для наукової, освітянської та виробничої сфер.

    Колектив кафедри конярства і бджільництва виражає свою вдячність Шевчук Нілі Архипівні, вчительці Ковельської загальноосвітньої школи №12 за допомогу в організації зустрічей із учнями.

Леонора Адамчук,
старший викладач кафедри
конярства і бджільництва

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook