ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ

30 вересня 2016 року

«……Найкращі з-поміж людей нехай будуть учителями».
Я. А. Коменський

    Не встиг відлунати перший дзвінок, не встигли студенти розсістися в аудиторіях по місцях, як на порозі чергове осіннє свято, пов’язане з наукою, студентами, навчанням і педагогами – День працівників освіти.
28 вересня 2016 року з цієї нагоди у конференц-залі Бережанського агротехнічного коледжу відбувся святковий концерт. Офіційна частина розпочалася із привітального слова директора С. І. Пилипишин, яка щирими словами привітала освітян та побажав їм натхнення у праці, гарного фінансового забезпечення та міцного здоров’я.
    Подяками та грамотами за високу професійну майстерність, багаторічну сумлінну працю та з нагоди професійного свята були нагороджені методисти, викладачі, майстри виробничого навчання.
Приємною несподіванкою стало запрошення на свято ветеранів педагогічної праці. Для них давно відлунали дзвінки, в минулому залишився щирий гомін студентства, настали будні. Але про сивочолих педагогічних працівників, які все життя віддали освітянській ниві, не забули. Для них найкращі слова щирої шани та сердечної вдячності.
    Присутні на урочистостях були приємно вражені студентською творчістю. Упродовж свята лунали вірші, студенти кружляли в танці, співали пісні і все це було присвячено найкращим, чудовим людям. Тим, хто веде студентів у світ науки, супроводжує під час дорослішання, вкладає найкращі принципи і поняття.
Зі святом Вас, ДОРОГІ ПЕДАГОГИ!!! Добра Вам, здоров’я, миру, наснаги і хороших студентів на Вашому життєвому шляху!І завжди пам’ятайте, що ви заслуговуєте найголовнішого – бути щасливими!

Галина Процик
Заступник директора з виховної роботи 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook