Твій дім – твоя фортеця: збори першокурсників-гуманітаріїв у гуртожитку № 6

19 вересня 2016 року

     Адміністрація гуртожитку № 6 спільно зі студентською радою і вихователями провели для першокурсників символічну посвяту в мешканці гуртожитку.
     Заступник коменданта Масалович Юрій Степанович, вихователі Христюк Світлана Борисівна та Поліщук Олександр Сергійович ознайомили майбутніх філологів і соціальних працівників із правилами проживання в гуртожитку. Чинний голова Студентської ради Горбатюк Андрій запросив усіх присутніх активно долучатися до студентського самоврядування, щоб підтримувати комфортні умови проживання.

     Однією з найголовніших проблем, що їх розглядали на засіданні, було питання щодо економії енергоресурсів та бережливого, ощадливого використання води, електроенергії, а також розглядалися проблеми взаємоввічливості та поваги до працівників гуртожитку. Увагу першокурсників звернули на розпорядок дня в гуртожитку, правила спільного проживання і всі нюанси підтримання санітарного стану у своїх кімнатах, культурно-масові та спортивні заходи. Упродовж усієї зустрічі присутні студенти обмінювалися власним досвідом проживання в гуртожитку.

     Після завершення зборів відбулась дружня фотосесія.

Ірина Денисенко,
студентка 1 курсу
гуманітарно-педагогічного факультету
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook