ПРО ЗАСІДАННЯ ПЕДАГОГІЧНОЇ РАДИ

6 вересня 2016 року

   6 вересня відбулося перше в новому навчальному році засідання педагогічної ради Бережанського агротехнічного коледжу.

  Директор Світлана Пилипишин привітала колектив з початком 2016-2017н.р. й побажала всім успіхів у педагогічній роботі, розуміння та приязні між викладачами і студентами, адже дружня атмосфера – запорука якості освітнього процесу в навчальному закладі.
  Керівник подякувала всім за успішну вступну кампанію, адже набрано 235 студентів на денну форму навчання й 29 – на заочну. Окремо відзначила викладачів і працівників коледжу, котрі найактивніше долучилися до набору 2016 року. Серед них: Буняк І., Бурдаш У., Венгринович А., Гаховський В., Жеребецький С., Ковальська Л., Куца С., Михайлишин М., Оберська Н., П’єнтак Г., Семенов О., Фик Ж.
  Не залишилися без уваги ювіляри, що відсвяткували День народження влітку, Стрілка Л. і Юдіна А. Директор вітала їх теплими словами й вручила пам’ятні грамоти.
  Говорячи про перспективи діяльності БАТК, Світлана Ігорівна відзначила, що майбутнє нашого навчального закладу, як і решти українських коледжів, залежить від державної політики.        Міністерство освіти України готує проект правил прийому на 2017 рік, в яких уже не передбачений набір випускників 9 класів. Але колектив планує плідно працювати в нових умовах: треба покращувати якість навчального процесу і реалізацію ступеневої освіти в БАТК, активно долучатися до наукової діяльності, зокрема у співпраці з факультетами і кафедрами НУБіП України, та ін. Тільки якісною та згуртованою роботою ми зможемо надалі забезпечити хороший контингент студентів та майбутнє Бережанського агротехнічного коледжу.
 
 
О.Зборівська, секретар педагогічної ради коледжу
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook